Leuk dat je lid wilt worden van De Meent! Door lid te worden help je de Nederlandse commons te versterken en een commonstransitie in gang te zetten! Met jouw contributie kunnen we de jaarlijkse assembly organiseren, de website en de kaart up-to-date houden en de Stromen helpen bij hun activiteiten en uitdagingen.

Als lid van De Meent:

1. onderschrijf je de doelen van De Meent;

2. heb je kies- en stemrecht op de jaarlijkse assembly en kan je de richting van De Meent en het bestuur mede bepalen;

3. kan je een Stroom oprichten: waar twee of meer Meenters samenkomen ontstaat een Stroom;

4. betaal je participatieve contributie: een deel (50%) van het geld kan je toewijzen aan een Stroom naar keuze, de andere helft gaat naar de algehele organanisatie van De Meent.

Lid worden

Zowel individuen als organisaties kunnen lid worden van De Meent. Lid worden van De Meent is eenvoudig:

1. Download het lidmaatschapsformulier voor personen of het lidmaatschapsfomulier voor organisaties;

2. Vul het formulier in. Daarbij kies je de hoogte van je contributie én kan je de helft toewijzen aan een Stroom die jij belangrijk vindt. Let op: dit is niet verplicht. Je kan ook kiezen het hele bedrag toe te wijzen aan de algehele organisatie van De Meent.

3. Onderteken het en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op ter kennismaking en introductie.

4. Maak de contributie over (het rekeningnummer staat op het formulier). Belangrijk: neem als omschrijving 'De Meent contributie' én de naam van de door jouw gekozen Stroom op (bijvoorbeeld: De Meent contributie, Stroom Uitwisseling).